Presenter till en 50 åring

Min man fick en grill (kolgrill) i modell mycket stor. Precis som han önskar att grilla med, där man kan njuta med en god kall öl i handen och känna den rökiga doften blandad med kött.... Ja ja jag vet ju var han befinner sig någonstans i alla fall hi hi hi
Några presenter bestod av grilltillbehör och annat som man ska ha när man utövar denna "sport"
Småsaker från dom minsta barnen som herrparfym, choklad som dom bara väntar på att det ska öppnas omgående för provsmakning.
Mycket kontanta pengar för bidrag till bastubygget som ska dra igång här i sommar så småningom.
En utlandsresa med maka till valfritt område i sommar (barn och hus passning ingår)
Det var en mycket tacksam och glad 50 åring som summerade kvällen/natten när dom sista gästerna vinglade hemåt.
Och jag då som har facebook har fått många hälsningar till min gubbe som jag har hälsat honom (egentligen är han också intresserad av facebook för han är ju så in i norden nyfiken men det kan man ju inte säga att man är som man utan då är det kvinnan i familjen som är det och man kan rida på den vågen i jämte) Men det bjuder jag på ...så tack alla mina facebook vänner för grattis hälsningarna - från Ubbe!


Födelsedagen

Den 24/5 (dvs igår) fyllde min mor 75 år och min man 50 år...snacka om att det ibland rör ihop sig med tider och annat.
Så den riviga 50 års festen hade vi förlagt i lördags med kallskuret och plockmat. Vin och annat gott att dricka till. Mycket kul och glada miner. Vädret kunde vara bättre men med ett stort kök/allrum och en helt ljuvlig uteplats så gick det alldeles utmärkt.
Så denna Tisdag den 24 så var min man ledig med betalt från jobbet ( sådan lyx har inte vi kommunanställda vid jämn ålder inte!!) Frukost på sängen och 20 vita & röda rosor från lilla mig ( bara för att tala om att vi var barnfria denna dag fram till klockan 14:00 så kan ni ju tänka ut resten själva om vilken god frukost det blev )  ♥

Sen fick vi lite förmiddagsgäster som kom och grattade...för att sedan vid middagstid ge sig ner och gratta min mor och hon hade fullt hus (dom flesta är ju lediga mitt på dagen som är pensionärer. För allt ska ju hända mitt på dagen, inte kan dom missa nyheterna och tv vi minns som ofta går på tidiga kvällar för att  sedan gå och lägga sig tidigt. ( nja kanske inte alla förstås)

Sen kom alla barnen hem på fika och grillning (nästan alla barn med respektive var med, fattades bara 3 personer denna gång)







Nu...

Nu är hallen så gott som klar (Äntligen)!!
Men man brukar ju säga att den som väntar på nåt gott väntar inte för länge - fast kanske inte i det här fallet. Det enda som nu fattas är en liten smal hylla eller nåt liknande...trodde jag hade en gammal furuhylla i garaget som stod o skräpade men icke sa nicke.
 Förmodligen har lilla jag varit aktiv ordentligt när jag "ryddade" ur saker och ting till en loppisinsamling i höstas. Annars är jag lite av en samlare (har väl det efter far min)




Hallen i dåtid



Hallen i nutid


Nu blommar den..

Så härligt ljuvlig!
En blomma som jag ej kan namnet på och den har jag haft i min ägo sedan 8 år tillbaka. Köpte den till mig själv i blommande skick för att jag gillade den och jag behövde lite blommor för jag hade separerat från min dåvarande man och flyttat från hus till lägenhet med barnen.
Den slutade blomma veckan efter jag ställt den i fönstret men var fortfarande grön och det har den så förblivit i alla år förutom -09 (maj)
2 dagar innan min far gick bort blommade den och har gjort så i samband med den årsdagen både -10 och nu i år.
Visst är det konstigt egentligen men det finns särkert nåt öde med det.

Jag är glad att det är då i alla fall för saknade av min far är stor och det blir inte lättare som många säger utan man lär sig hantera sorgen och leva med den.



Avslutat

Nu har man avslutat denna natts arbetspass och ska inte till jobbet igen förrän fredag kväll (fast då har jag hela 3 nätter framför mig).... Så denna fredag som nalkas ska det även bli en firmafest (kommunfest) som hålls varje år och har gjort i 5 år (är inne på den säsongen nu) Frågan jag får nu och har fått dom senaste dagarna..- ska du inte ha semester? Va, ska du inte ha ledigt och gå på festen? Men, nej! det ska jag inte...Känner att jag inte kan ta ledigt nu när jag nyss kommit tillbaka från min sjukskrivning och sen ska jag försöka vara ledig när min gubbe fyller ( hela 50 år men han är som en pigg och Pilsk 25 åring ♥♥)
Men visst hade det varit roligt att vara med men vi kör patrull så vi lär nog se lite grann av allting ändå om inte annat så brukar det hända att man ser fel folk med fel partner smyga iväg (finner detta lustigt med allt smygande, kan dom inte bara bryta upp om dom funnit någon annan?)
Fick alltid lära mig tidigt att visst kan kärlek ta slut från en det ena hållet eller andra, kanske rent av från bägge. Men man ska alltid göra rent i båset innan man tar dit nåt annat.!!!
Så med korpgluggarna öppna den helg så får man se ett annat särkert he he


Grillning

Ja goa vänner idag blev det grillning igen men det är början på sommaren och värmen & solen har kommit till lilla Tranås igen så man kan ju bara inte låta bli. Vi har suttit och lapat sol på bakgården hela eftermiddagen och barnen har lekt mycket.
 Ja.. det förstås..lite tvätt har jag väl hängt ut mellan varven ( för inte gör den sig själv inte) 
En loppisrunda runt hela storgatan har det också varit idag men jag uteblev från den och det är jag tacksam för ( hade blivit både trångt, varmt och dyrt. För även om loppis ska vara billigt så hittar man både mycket och mer. Och det finns ju ett talesätt: många bäcker fyller också en sjö)
 Ha en fortsatt trevlig helg!


Dresskod: Kavaj

Jag tror minsann att jag funnit min klänning till det omskrivna bröllopet i sommar, ni ska få en glimt framöver men till dess så håller jag det lite hemligt ännu....... ;)


Så blev det värme igen

Underbart härligt!
Som jag har väntat på att värmen och solen skulle komma tillbaka. Man blev lite bortskämd med det i påskas. Efter ha jobbat två nätter med minus (visserligen bara - 2) och fruset rumpan av sig så har jag lapat sol som bara den idag. Nu blir det en god middag och gott i gott till lite tv så småningom.
Trevlig helg på er alla!!


RSS 2.0